Uitzending
Koffietijd - Aflevering 147

Aflevering 147

Koffietijd

26-3-2019

| 238 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Patrick Martens met het laatste entertainmentnieuws. -Schrijvers Susan Smit en Arthur Japin praten over de Boekenweek. -Koos van Plateringen over zijn programma 'De Dag Van Je Leven'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Koos van Plateringen over zijn nieuwe programma
Al jaren kennen we hem als verslaggever en presentator van Shownieuws. Maar nu maakt hij zijn eerste éigen programma, 'De Dag van je Leven'. Een mooi nieuw hoofdstuk in zijn carrière.

De Boekenweek is begonnen!
Het is deze week de Boekenweek en traditiegetrouw begint de Boekenweek altijd met het Boekenbal. Susan en Arthur waren er bij!

Een nieuw licht op andere meesters!
Het Frans Hals Museum is natuurlijk vernoemd naar grootmeester Frans Hals, maar Haarlem kent nog een heleboel andere 'vergeten' meesterschilders. Deze kunstenaars staan centraal in de nieuwe tentoonstelling in het Frans Hals Museum: 'Haarlemse Helden. Andere Meesters'. Froukje neemt een kijkje!

Ikebana is de Japanse manier van bloemschikken
Ikebana is de Japanse vorm van bloemschikken waarbij vooral de compositie voorop staat! Deze week staat Bea op de stip en zij vertelt meer over de kunst van het Japanse bloemschikken.

De familie uitbreiding van Koos van Plateringen
Koos van Plateringen krijgt binnenkort een nieuw familielid! Vandaag kijken we in de telefoon van Koos en vertelt hij hier meer over!

Koffietijd probeert 'The Microwave Challenge'
Quinty, Pernille en Patrick proberen vandaag de nieuwe viral: 'The Microwave Challenge' gaat het ze lukken?

In deze uitzending van Koffietijd waren Arthur Japin, Koos van Plateringen, Patrick Martens en Susan Smit te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 147 werd uitgezonden op dinsdag 26 maart door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie