Uitzending
Koffietijd - Aflevering 152

Aflevering 152

Koffietijd

2-4-2019

| 295 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Marcel van Roosmalen schreef een boek over zijn moeder, 'Het Zijn De Kleine Dingen Die Het Doen'. -Zangeres en presentatrice Marlayne Sahupala is ambassadeur van Habitat for Humanity. -Henny Verhoeven is milieudeskundige en boerin. Ze wil de kloof tussen boer en consument verkleinen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Bellen met de moeder van Marcel van Roosmalen
Marcel van Roosmalen is columinst en schreef afgelopen zes jaar voor het NRC Handelsblad. Zijn inmiddels 87-jarige moeder had hier vaak een hoofdrol in. Nu heeft hij alles gebundeld in zijn boek 'Het zijn de kleine dingen die het doen'.

Mals buikspek met appel
Pieters maakt mals buikspek met appel, samen met een snelle pickle en een spinazieterrine.

Een (t)huis voor iedereen
De wereld kampt met een huisvestingscrisis. Uit cijfers van de Verenigde Naties blijkt dat een miljard mensen in sloppen wonen. De oprukkende verstedelijking maakt het probleem met de dag groter.

Hoe kom je van je gesnurk af?
Snurk je, of klaagt jouw partner dat je snurkt? Vind je het moeilijk om in slaap te vallen of wordt je 's nachts wel eens wakker? Vivian ging voor ons op zoek naar een oplossing!

"Food trends mogen eigenlijk niet meer bestaan"
Hugo Kennis was vandaag te gast in Koffietijd om te praten over de oorspong van ons eten.

Petitie: Menstruatiecup moet gratis worden
Anna, Lisa, Janneke en Lotte pleiten voor het vergoeden van de menstruatiecup via de basisverzekering. Er rust volgens de meiden nog altijd een taboe op menstruatie, terwijl veel meisjes en vrouwen hier maandelijks mee te maken hebben.

In deze uitzending van Koffietijd waren Marlayne Sahupala en Hugo Kennis te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 152 werd uitgezonden op dinsdag 2 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie