Uitzending
Koffietijd - Aflevering 141

Aflevering 141

Koffietijd

18-3-2019

| 347 x bekeken | 0 reacties
4
Met in deze uitzending: -Culinairjournalist Janny van der Heijden heeft haar eigen servieslijn, Sharing Moments, gelanceerd. -Ook tv-chef en presentatrice Miljuschka Witzenhausen brengt haar eigen servieslijn, Mil & Match, op de markt. -Nina Poot is mede-eigenaar van sieradenmerk ANNA + NINA. Er is nu ook een servieslijn, The sun will come up. -Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren blikt vooruit op de verkiezingen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Het ochtendritueel van Marianne Thieme
Marianne Thieme was vandaag bij ons in de uitzending en komt normaal gesproken met het OV. Vanwege de stakingen lukte dit niet en daarom haalde Vivian haar op!

Alle kleine beestjes helpen
Marianne Thieme vertelt over een nieuwe campagne van de Partij voor de Dieren.

Blije gezichten in Oudenbosch!
Winston gaat op bezoek in Oudenbosch, om daar een aantal deelnemers van de Postcode Loterij heel erg blij te maken met een mooie prijs!

Servies: emotioneel of functioneel?
We gebruiken het allemaal: servies. Functioneel is het zeker, maar voor veel mensen heeft het ook emotionele waarde. Janny van der Heijden, Miljuschka Witzenhausen en Nina Poot ontwierpen hun eigen servies en vertellen er alles over bij Koffietijd!

Vegan shoarma in laffa
Speciaal voor Marianne Thieme maakt Jigal vegan shoarma.

Jack Bean, waar fastfood plantaardig én duurzaam is!
Met 100% plantaardige fastfood bijdragen aan de verduurzaming van de voedselketen. Klinkt goed toch? Voor Jack Bean in Rotterdam is dit de normaalste zaak van de wereld.

"Ik breng de maatschappij ín de politiek"
In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zit Marianne Thieme bij ons aan tafel. Ze vertelt waarom zij vindt dat de politiek naar de samenleving moet luisteren en legt uit hoe ze dat probeert te doen.

Marianne Thieme op bezoek
In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen ontvangen we bij Koffietijd verschillende politici. Vandaag zit Marianne Thieme bij ons aan tafel. We hebben het onder andere met haar over het fokken van honden, haar privéleven en het aantal vrouwen in de politiek.

In deze uitzending van Koffietijd waren Janny van der Heijden, Marianne Thieme en Miljuschka Witzenhausen te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 141 werd uitgezonden op maandag 18 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie