Uitzending
Koffietijd - Aflevering 145

Aflevering 145

Koffietijd

22-3-2019

| 229 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Kunstkenners Yuki Kho en Ko van 't Hek over de 90e verjaardag van Yayoi Kusama. -Jessica Villerius vertelt over haar documentaireserie 'Eetstoornissen: Maskers Af', samen met therapeute Renate Lukassen. -Jelmer de Boer schrijft een boek met tips om kamerplanten niet dood te laten gaan.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

"Het is moeilijk om mensen open te laten zijn over hoe het hun leven letterlijk en figuurlijk verziekt"
Boulimia is een eetstoornis die zich niet makkelijk aan de wereld openbaart. In de nieuwe afleveringen van de documentaireserie 'Eetstoornissen: Maskers Af' geeft Jessica Villerius een gezicht aan deze, en andere eetstoornissen. Bij ons aan tafel: Jessica Villerius en therapeute Renate Lukassen.

Gaston is in Nijkerk voor de Straatprijs
Gaston is weer op pad gegaan met zijn goed gevulde enveloppen. Deze keer was hij in Nijkerk.

Plantenspreekuur met Jelmer de Boer!
Staat jouw plant er maar zielig bij? Heeft hij bruine puntjes, gele bladeren of hangt hij slap op de grond? Dan kan Jelmer de Boer jouw plant misschien nog wel redden! Jelmer de Boer schreef 'Het handboek voor mensen die hun kamerplanten altijd dood laten gaan'.

Zongedroogde tomatenchoemoes met rattatouile
Caspar is weer even terug bij Koffietijd en maakt iets heerlijks samen met Jigal!

De 'polkadotprinses' is 90 jaar!
De succesvolste levende vrouwelijke kunstenares, de Japanse Yayoi Kusama, is vandaag 90 jaar geworden. Haar werken vol stippen en herhalende patronen zijn wereldberoemd. Ze wordt ook wel de 'polkadotprinses' genoemd. Yuki en Ko vertellen ons alles over haar!

In deze uitzending van Koffietijd was Jessica Villerius te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 145 werd uitgezonden op vrijdag 22 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie