Uitzending
Koffietijd - Aflevering 151

Aflevering 151

Koffietijd

1-4-2019

| 324 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Patrick Martens met het laatste entertainmentnieuws. -Zangeres Petra Berger vertelt over haar nieuwe album en theatertour. -Rieke Oosterveld is initiatiefneemster van de petitie 'Waar ben je nou?', voor een landelijk meldpunt voor overleden huisdieren.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Quinty en Loretta als backing vocals van Petra Berger
Het Italiaanse Io Senza Te kennen wij als nummer Het Is Nog Niet Voorbij. Petra Berger zong een stukje van het nummer en Loretta en Quinty zongen uit volle borst mee!

De schaar in het haar van Michelle
Tot haar grote schrik zet mooimaker Mika zonder pardon de schaar in de lange lokken van Michelle. Als dat maar goed gaat..

Beleef de lente!
Het is weer lente! Dat betekent dat trekvogels weer terugkomen naar Nederland. Op de site van de Vogelbescherming kun je met webcams live meekijken naar vogels in hun nest. Zo ook naar de lepelaar. Froukje ging op pad met boswachter Kees om de bijzondere lepelaarkolonie te bewonderen.

Petitie 'Waar ben je nou?'
Waar ben je nou? Leef je nog of ben je dood? Dit is een vraag die eigenaren zichzelf stellen als hun huisdier vermist is. Hier zou vaak antwoord op gegeven kunnen worden als er wettelijk een landelijk meldpunt voor overheidsinstanties komt voor registratie van gevonden overleden huisdieren.

De laatste Miljoenenjacht van dit seizoen
Gisterenavond was alweer de voorlopig laatste aflevering van Miljoenenjacht te zien. Niet alleen een feestje in de studio, ook Winston maakte er met de thuiswinnaars n groot feest van!

De TV Kantine is terug!
Sinds afgelopen zaterdag zijn Carlo en Irene terug met het tiende seizoen van De TV Kantine. In 2013 moesten Quinty en Loretta er ook aan geloven.

In deze uitzending van Koffietijd waren Patrick Martens, Petra Berger en Carlo Boszhard te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 151 werd uitgezonden op maandag 1 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie