Uitzending
Koffietijd - Aflevering 142

Aflevering 142

Koffietijd

19-3-2019

| 252 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Henk Krol van 50PLUS praat over de Provinciale Statenverkiezingen. -Patrick Martens met het laatste entertainmentnieuws.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

''Opa moet beter voor zichzelf zorgen''
Gisteren trok het programma 'Down met Johnny' 591.000 kijkers! Een kleine preview van het programma.

Een geweldige avond-look voor Angelita
Angelita maakt haarzelf altijd op in een kast op haar werk. Dit is erg lastig door het gebrek aan ruimte! Mika geeft haar de perfecte avondlook voor na het werk.

Hoe gaat 50PLUS de leefomstandigheden van ouderen en mensen met een lichamelijke beperking verbeteren?
De Zonnebloem is een organisatie die ouderen en mensen met een lichamelijke beperking helpen te genieten van elke dag! Ze organiseren uitjes en activiteiten en komen op voor deze groep mensen. Hoe gaat 50PLUS de leefomstandigheid verbeteren van deze mensen?

Poké bowl met pittige tonijn
Henk Krol houdt ontzettend van tonijn, daarom maakte London deze poké bowl

''Jongeren worden banggemaakt voor iets waar ze niet bang voor hoeven te zijn!''
50PLUS vertegenwoordigt de ouderen binnen de tweede kamer, dit is belangrijk omdat het kabinet in Nederland erg jong is! Hoe zit het met het pensioen en wat hebben jongeren daaraan?

Henk zijn grote liefde
Henk Krol is verslingert aan 'Le Petit Prince', nu heeft Loretta de stem van de roos mogen inspreken, de grote liefde van het prinsje!

''Ik ben geen politicus... Ik ben een volksvertegenwoordiger!''
Henk Krol was twee jaar geleden ook bij ons in Koffietijd en dat weet hij nog al te goed! De verkiezingstijd is altijd ontzettend druk, wat geeft Henk energie in deze tijd?

Het ochtendritueel van Henk Krol
Het is een ontzettend drukke tijd, de verkiezingstijd! Lange dagen en korte nachten, hoe gaat Henk Krol hiermee om? Vivian heeft hem opgehaald om naar de Koffietijd studio te brengen!

In deze uitzending van Koffietijd waren Henk Krol en Patrick Martens te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 142 werd uitgezonden op dinsdag 19 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie