Uitzending
Koffietijd - Aflevering 146

Aflevering 146

Koffietijd

25-3-2019

| 360 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Michiel de Zeeuw over de laatste woontrends. -Adelheid Roosen over de voorstelling 'Rijsen & Rooxman, DeDikkeMuiz & Sjors'. -Annemarie van der Sar, vrouw van ex-profvoetballer Edwin van der Sar, richtte de Edwin van der Sar Foundation op, voor mensen met hersenletsel.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Adelheid Roosen over haar nieuwe voorstelling
Adelheid Roosen staat met Lineke Rijxman, Titus Muizelaar en George Groot in de nieuwe voorstelling 'Rijsen & Rooxman, De Dikke Muiz & Sjors'. Als lovers, exen, vrienden en vreemden onderzoeken zij in deze autobiografische voorstelling hun visie op de liefde en relaties.

De Class, voor jongeren met hersenletsel
Een beroerte, ongeluk of hersenaandoening kan leiden tot blijvend hersenletsel. Jaarlijks lopen zo'n 140.000 mensen hersenletsel op met diverse beperkingen als gevolg.

Winston deelt uit
Gisterenavond was er weer een spannende aflevering te zien van Miljoenenjacht. En niet alleen in de studio was het feest, Winston heeft ook veel mensen thuis blij gemaakt.

Dorade met een frisse lente salade en groene rijst
Caspar en Klaas maken een heerlijk voorjaarsgerecht met venkel, asperges en groene kruiden

De nieuwe look van de studio
Misschien is het je al opgevallen, de hele studio heeft een nieuwe look gekregen. Dat dankzij onze interieurstylist Michiel de Zeeuw. De basis is nu Artic Blue wat zorgt voor een frisse blik en daarnaast komt oud-roze terug in kleine accenten.

In deze uitzending van Koffietijd waren Adelheid Roosen en Michiel de Zeeuw te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 146 werd uitgezonden op maandag 25 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie