Uitzending
Koffietijd - Aflevering 148

Aflevering 148

Koffietijd

27-3-2019

| 228 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Ellen de Visser schreef 'Die ene patiŽnt', een bundel van interviews met artsen over een patiŽnt die hun kijk op het vak voorgoed veranderde. Zij is samen met gynaecoloog Mieke Kerkhof te gast. -Ozcan Akyol over zijn programma 'Brieven met Eus'. -Op World Theatre Day praten acteurs Britte Lagcher, William Spaaij en Lone van Roosendaal over de theaterwereld. -Krakkie geeft tips hoe in tien weken topfit te worden.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

÷zcan Akyo zocht de mensen op die open brieven sturen naar de krant
÷zcan Akyo is benieuwd naar wie nou toch die mensen zijn die open brieven sturen naar de krant. In de online serie 'Brieven met Eus', van AD.nl, gaat hij op zoek naar het antwoord op die vraag.

Artsen leren van patiŽnten
Dat artsen net zoveel van patiŽnten kunnen leren als andersom is misschien niet iets waar je altijd bij stilstaat. Toch is de behandeling steeds meer een samenspel, waarin goede communicatie van groot belang is. In de serie 'Die ene patiŽnt' interviewt Ellen de Visser artsen en zorgverleners over de patiŽnt die hun kijk op het vak voorgoed veranderd heeft. Gynaecoloog Mieke Kerkhof is ťťn van deze geÔnterviewden.

In de keuken bij Marie Louise
De komende tijd kijken we binnen bij verschillende Nederlanders tijdens een van de drukste momenten van de dag: het avondeten! Deze week zijn we op bezoek bij Marie Louise.

Het is vandaag World Theatre Day
Vandaag is het World Theatre Day. Een dag waarop we stilstaan bij alle mooie dingen die het theater ons kan brengen. Wij doen dat met Britte Lagcher, William Spaaij, Lone van Roosendaal en we hebben schakelen live naar Patrick toe die in het theater staat.

Vrijwilliger zijn is leuk!
De Stip ligt in Zutphen. Hier worden fantastische dingen georganiseerd door vrijwilligers. Dit prachtige werk kunnen ze doen mede dankzij de hulp van de Nationale Postcode Loterij.

Week 7 van de Fit met Koffietijd challenge
Het is alweer de 7de week van de Fit met Koffietijd challenge, dus trek je sportkleding maar aan want we gaan weer aan de slag!

In deze uitzending van Koffietijd waren Britte Lagcher, Lone van Roosendaal en William Spaaij te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 148 werd uitgezonden op woensdag 27 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie