Uitzending
Koffietijd - Aflevering 149

Aflevering 149

Koffietijd

28-3-2019

| 278 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Chantal Janzen vertelt over haar nieuwe programma 'Chantal komt werken'. -Koffieleuters Charly Luske en Edwin Jonker praten over ongesteldheid. -Karen Soeters van AnimalsToday en House of Animals heeft een top 5 opgesteld van dieren met een onterecht slecht imago.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

"Ik vond hem heel knap"
Chantal Janzen bracht een bezoekje aan de Koffietijd studio om te vertellen over haar nieuwe programma 'Chantal komt werken'. Welk baantje had Chantal vroeger zelf?

Chantal Janzen over haar kinderen
Chantal Janzen bracht een bezoekje aan de Koffietijd studio om te vertellen over haar nieuwe programma 'Chantal komt werken'. Ook vertelde ze over haar zoontje die 1 jaar wordt.

''Wespen zijn niet argressief...''
Karen Soeters en Loretta Schrijven maken zich beide hard voor dieren. Nu zijn er ook een aantal dieren die een slecht imago hebben, waaronder wespen. Wat kunnen we het beste doen om met deze insecten samen te leven?

The Lion King stopt definitief op 21 juli!
Bestel je kaarten, mt voordeel, voor het te laat is!

Het plastic-gebruik heeft schrikbarende vormen aangenomen
In de afgelopen tien jaar hebben we meer plastic geproduceerd dan gedurende de gehele vorige eeuw. Daarom startte Greenpeace de Plastic Monster campagne.

'Bedtalk', in bed met de Koffieleuters!
Juvat en Eddy duiken het bed in om in de allereerste 'Bedtalk' vrouwen van wijze raad te voorzien.

Shakshuka met spinazie en feta
Jigal maakt een pittig maar heerlijk eenpansgerecht!

Menstruatie vrije dagen
De koffieleuters zijn ook deze week weer terug met een nieuw onderwerp, namelijk de menstruatie!

De Koffieleuters 'Bedtalk'
Koffieleuters, Juvat en Eddy, zijn het land in gegaan om kijkers te voorzien van adviezen op de meest comfortabele plek die je kunt bedenken: het bed.

In deze uitzending van Koffietijd waren Chantal Janzen, Charly Luske en Edwin Jonker te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 149 werd uitgezonden op donderdag 28 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie