Uitzending
Koffietijd - Aflevering 144

Aflevering 144

Koffietijd

21-3-2019

| 231 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Presentator Jan Versteegh schreef het boek 'Gelukkig Worden Doe Je Zo'. -Journalisten Carol Rock en Roos Schlikker bespreken de verkiezingsuitslag. -Anne Bosch van der Graaf (78) en Konnie Huijers (59) zijn seniorenmodellen en praten over hun werk.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Wilma krijgt make-up tips voor haar dochters bruiloft!
Wil jij er verzorgd maar niet t opgemaakt uitzien? Dan is BB cream de perfecte oplossing!

Jan Versteegh over zijn boek 'Gelukkig worden doe je zo'
Presentator Jan Versteegh vertelde bij Koffietijd waarom hij besloot het boek 'Gelukkig worden doe je zo' te schrijven.

''Je moet durven jezelf te zijn!''
Op je vijftigste te oud voor modellenwerk? Onzin! Steeds vaker staan 'senioren' model en worden ze omarmd in de high-end en fast fashion industrie. Anne Bosch van der Graaf (78) en Konnie Huijers (59) zijn senioren modellen en komen alles vertellen over hun ervaringen.

De geneeskracht van duivelsklauw
Deze week staat nationaal in het teken van reuma. Ongeveer 2 miljoen Nederlanders hebben een reumatische aandoening. Daarvan hebben 1,2 miljoen mensen artrose. Dit is een reumatische aandoening, waarbij het kraakbeen in het gewricht in kwaliteit achteruit gaat.

Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij
Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij in Medemblik ontving tijdens het Goed Geld Gala van de BankGiro Loterij een bijdrage van 250.000 euro. Vivian bezoekt het museum en gaat kijken wat zij met de bijdrage gaan doen.

Voorjaars borrelplank
Klaas maakt een voorjaars borrelplank met zelfgemaakte zalmbladerdeeghapjes, springrolls en chillisaus.

Een terugblik op de Provinciale Statenverkiezingen
Carol Rock en Roos Schlikker zaten vorige week woensdag al bij ons aan tafel om het te hebben over de verkiezingen. Vandaag bespreken ze de uitslag!

In deze uitzending van Koffietijd waren Jan Versteegh en Roos Schlikker te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 144 werd uitgezonden op donderdag 21 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie