Uitzending
Koffietijd - Aflevering 140

Aflevering 140

Koffietijd

15-3-2019

| 278 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

'I Do Believe It's Time'
Jim van der Zee won vorig jaar The Voice Of Holland en heeft sindsdien niet stilgezeten. Hij maakte een cover-album, deed een theatertour en is druk bezig met een nieuw album. In Koffietijd zong hij zijn single 'I Do Believe It's Time'.

Het aantal eenzame ouderen stijgt
Met de groei van het aantal ouderen stijgt ook het aantal eenzamen en sociaal geïsoleerden. Veel onderzoeken maken duidelijk dat eenzaamheid en sociaal isolement negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid en het welzijn van mensen.

Gaston mocht weer het land in om cheques uit te delen
Deze keer is de straatprijs gevallen in Hoogvliet.

Salade van bloemkool met gegrilde halloumi
Met gegrilde aubergine, paprika en granaatappel. En een update over de vier mannen die deze week geen vlees eten. Hoe gaat het nu met ze?

De 'Feyenoord-kennistest' met Dirk Kuyt en Lilian Marijnissen
Fractievoorzitter van de SP, Lilian Marijnissen, is fan van Feyenoord. Dirk Kuyt testte haar daarom op haar kennis over Feyenoord.

In de auto met Lilian Marijnissen
Gisterenavond was Lilian tot 00:30 bij het klimaatdebat. Vivian heeft haar vanochtend opgehaald om haar naar Koffietijd te brengen!

In deze uitzending van Koffietijd waren Dirk Kuijt en Lilian Marijnissen te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 140 werd uitgezonden op vrijdag 15 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie