Uitzending
Koffietijd - Aflevering 111

Aflevering 111

Koffietijd

3-2-2020

| 331 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Froukje de Both over de minidocuserie 'Is Scheiden Lijden?'. -Eppo van Nispen tot Sevenaer is directeur van Beeld & Geluid en vertelt over het belang van archiveren. -Renee van Bavel verbindt de muziek van Herman van Veen met haar eigen verhalen en observaties van de wereld. -Medisch journalist Alitte Jonkers en oud-huisarts Ted van Essen over de griep.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Renee van Bavel - Zoeter dan zoeter
Renee van Bavel verbindt de muziek van Herman van Veen met haar eigen verhalen en treedt voor ons op, samen met pianist Dirk Flatau.

"Ik kreeg er een grotere klap van dan ik had voorzien"
40% van de Nederlandse huwelijken strandt. Froukje de Both maakte een documentaireserie over hoe bekende Nederlandse vrouwen met kinderen omgaan met hun scheiding. Ze vertelt alles over deze serie n over haar eigen ervaring met het scheiden van de vader van haar kind.

Een prachtige verrassing voor Beeld en Geluid!
Door het instituut voor Beeld en Geluid blijft ons media verleden in leven, want daar worden alle radio- en televisie fragmenten van de Nederlandse omroep bewaard. Eppo van Nispen tot Sevenaer is directeur van Beeld en Geluid en krijgt bij ons een bijzondere verrassing!

Rianne verrast haar moeder
We beginnen deze week weer met een Cadeautje van Koffietijd! Dit keer wordt de moeder van Rianne verrast!

Het klinkt onschuldig, maar kan serieus uitpakken: de griep
Het klinkt zo onschuldig; last hebben van een griepje, maar in de praktijk kan de griep behoorlijk serieus uitpakken. Vorig jaar overleden een kleine 3000 Nederlanders als gevolg van het influenza-virus. Bij ons aan tafel: gepensioneerd huisarts en griepexpert Ted van Essen en medisch journalist Alitte Jonkers.

Napraten over de halftime show van de Superbowl
Vannacht vond in Amerika de Superbowl plaats en traditiegetrouw is de halftime show n groot spektakel. Patrick en Loretta praten erover na!

In deze uitzending van Koffietijd waren Froukje de Both, Herman van Veen, Renee van Bavel en Ed van Es te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 111 werd uitgezonden op maandag 3 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee