Uitzending
Koffietijd - Aflevering 110

Aflevering 110

Koffietijd

31-1-2020

| 464 x bekeken | 0 reacties
4
Met in deze uitzending: -Beautykenner Maaike Dorsteen over het kiezen van de juiste dagcrème. -Frank Boeijen over zijn nieuwe tour en treedt voor ons op.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Frank Boeijen gaat de theaters weer in!
Wie kent ze niet? Kronenburg Park, Linda, of Zeg Me dat het niet zo is. Met een repertoire van meer dan 500 liedjes heeft Frank Boeijen genoeg mooie nummers om uit te putten voor zijn nieuwe theatertour.

Hoe kies je de juiste dagcrème?
Een stralende huid begint met een goede dagcrème. Maar hoe kies je nu een crème, die goed past bij de behoefte van je huid? Maaike Dorsteen was bij ons te gast en gaf haar beste tips!

1200 kinderen in de zaal bij Anastasia
Afgelopen woensdag mochten bijna 1200 kinderen naar een speciaal voor hén georganiseerde voorstelling van Anastasia de Musical. Dit kon dankzij de inzet van het Jeugdeducatiefonds dat opkomt voor kinderen die opgroeien in armoede. Vivian was daarbij, en die had nog een verrassing.

Het lerarentekort is een groot probleem
Een hoge werkdruk, een overvolle klas, een laag salaris en een tekort aan leraren. En daarom wordt er deze dagen volop gestaakt in het onderwijs. Je moet wel van goede huize komen om voor dit beroep te kiezen. We praten hierover met juf Marjo uit Almere en meester Jona uit Rotterdam én ook met het klasje bij ons in de studio.

Een kijkje bij Paleis Soestdijk ter ere van Beatrix' verjaardag!
Prinses Beatrix is vandaag 82 jaar geworden. Wij, van Koffietijd, wensen haar natuurlijk een mooie verjaardag toe! Rick ging voor de gelegenheid naar het paleis waar ze is opgegroeid.

In deze uitzending van Koffietijd was Frank Boeijen te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 110 werd uitgezonden op vrijdag 31 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie