Uitzending
Koffietijd - Aflevering 109

Aflevering 109

Koffietijd

30-1-2020

| 363 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Lotte van Eijk is plussize model en influencer
Lotte van Eijk is als plussize model en influencer een voorbeeld voor iedereen met een maatje meer. Aan haar volgers op instagram en youtube draagt ze de boodschap uit dat het oke is om precies te zijn zoals je bent.

De erfelijke spierziekte Myotone Dystrofie
Ruud Marcelissen heeft samen met zijn vrouw Nicole drie kinderen. Alles lijkt goed te gaan, totdat zowel Nicole als 2 van hun kinderen de erfelijke spierziekte Myotone Dystrofie blijken te hebben. Ruud zegt zijn baan op en kiest vol overtuiging voor de zorg van zijn gezin.

Gaston gaat weer op pad met zijn gouden enveloppen!
Gaston gaat weer op pad met zijn gouden enveloppen! En dit keer heeft hij naast mooie geldbedragen nog een extra verrassing voor een winnaar..

Appelbollen
Hidde maakt appelbollen, en dat doet hij speciaal voor Quinty met bijzondere appels!

Een gebakwoordenboek!
Taarten bakken is van alle tijden, maar momenteel lijkt het wel alsof iedereen in de ban is van het bakken. René Dings heeft een boekje gemaakt: 'Van Appelbol tot Zeeuwse bolus'. Een gebak-woordenboek waarin hij de herkomst van allerlei soorten zoete lekkernijen heeft verzameld.

Sanam bezorgt haar zusje een glimlach
Sanam wil haar zusje een glimlach bezorgen omdat ze wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Horoscopen met onze Koffieleuters
Je hoeft de bladen maar open te slaan en de horoscopen vliegen je om de oren. 47% van onze kijkers zegt ook graag haar horoscoop te lezen.Maar hoe staan mannen hier eigenlijk in? We vragen het aan onze Koffieleuters.

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 109 werd uitgezonden op donderdag 30 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie