Uitzending
Koffietijd - Aflevering 108

Aflevering 108

Koffietijd

29-1-2020

| 288 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Carol Rock sprak met Reni Eddo Lodge over het boek 'Waarom ik niet meer met witte mensen over racisme praat'. -Brigitte Heitzer over haar rol van Marilyn Monroe in de voorstelling 'Goodbye, Norma Jeane'. -Miluska van 't Lam en Milou van Rossum over de hoogtepunten van de mannen fashionweek en de haute couture week in Parijs. -En Marcel Brienne geeft ons gezondheidstips om een eventuele griep te voorkomen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

'De Vlinder'
Uit de musical Goodbye Norma Jeane. Gezongen door Brigitte Heitzer.

Goodbye Norma Jeane
Brigitte Heitzer kruipt in de musical Goodbye Norma Jeane in de huid van Marilyn Monroe.

Zo kom jij snel van je hoest af!
Er is dit jaar vooralsnog geen sprake van een griepepidemie, maar dat betekent helaas niet dat iedereen fluitend de winter doorgaat. Wij hebben wat tips voor je op een rijtje gezet!

Maak kans op kaarten voor de première van 'Goodbye, Norma Jeane'!
Brigitte Heitzer schittert vanaf 10 februari in de musical 'Goodbye, Norma Jeane', over Marilyn Monroe. Jij maakt kans om bij de première te zijn!

"Why I'm no longer talking to white people about race"
Dat was in 2014 de titel van een blogpost geschreven door de Britse schrijfster Reni Eddo-Lodge. De reacties waren zo overweldigend dat er een boek uit kwam! Carol las het boek en wilde het graag bespreken bij Koffietijd!

De kinderen van nu, zijn de bazen van morgen
Of van vandaag! Want daar dachten de 11-jarige Arda en de 12-jarige Seyda anders over. Ze deelden voor één dag de orders uit bij het Ministerie van Defensie. En dat begon met een ontmoeting met de minister!

Alles over de Fashion week!
Givenchy, Dior of Valentino. Mode-liefhebbers over de hele wereld kijken er ieder jaar reikhalzend naar uit: De fashionweeks. Het evenement waar modehuizen hun nieuwe collecties presenteren. Net terug uit Parijs waren bij ons modejournalist van het NRC, Milou van Rossum en Miluska van 't Lam, Hoofdredacteur van Harpers Bazaar.

De 'Addy Experience'
Waar alle prachtige creaties van Addy van den Krommenacker te zien zijn!

In deze uitzending van Koffietijd waren Brigitte Heitzer en Addy van den Krommenacker te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 108 werd uitgezonden op woensdag 29 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!