Uitzending
Koffietijd - Aflevering 107

Aflevering 107

Koffietijd

28-1-2020

| 665 x bekeken | 0 reacties
4
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Tibor Lukcs schittert in de telefilm 'Hallali'
Morgenavond is Tibor Lukcs te zien in de Telefilm Hallali. Daarin speelt hij de nieuwe burgemeester van een afgelegen Brabants gehucht die de strijd aangaat met de lokale criminaliteit. Zijn missie verandert langzaam in een gevaarlijke obsessie.

Annemarie is lekker bezig!
Ze zet een heerlijke maaltijd op tafel voor haar 7 kinderen!

De winnaar van het 'Maatschappelijk Project Eredivisie' is FC Twente!
ADO Den Haag, FC Twente en FC Utrecht zijn dit jaar genomineerd voor de titel 'Maatschappelijk Project Eredivisie'. Deze prijs wordt uitgereikt aan voetbalclubs die zich op een bijzondere manier inzetten voor de maatschappij. In Koffietijd maakten wij de grote winnaar bekend!

Kookboeken-koningin Janny staat bij ons in de keuken!
Janny van der Heijden is met recht d koningin van de kookboeken. Deze maand bracht zij op n dag niet 1, maar 2 kookboeken uit! 'Slim koken' en 'Ovengerechten' horen bij Janny's nieuwe serie kookboeken, waar ze alles over verteld bij ons in de keuken!

Thea is in tranen om het cadeautje
Ilse verrast vandaag haar moeder met een heerlijk cadeautje van Koffietijd. Moeder Thea is blij verrast en houdt het niet droog!

De wolf in Nederland
Sinds een klein jaar leeft er op de Veluwe een roedel wolven. 2020 wordt een spannend jaar, want de vraag is wat de welpen gaan doen. Bij ons aan tafel zitten Karen Soeters, onze vaste gast als het over dieren gaat en wolvenkenner Diederik van Lieren.

In deze uitzending van Koffietijd waren Janny van der Heijden en Tibor Lkacs te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 107 werd uitgezonden op dinsdag 28 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie