Uitzending
Koffietijd - Aflevering 106

Aflevering 106

Koffietijd

27-1-2020

| 323 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Kim-Lian van der Meij en illustrator en auteur Gitte Spee over nieuwe titels van de kinderboekenreeks 'Dierendorpje'. -Liesbeth Rasker van bagtoreality.nl geeft reistips. -Jim Bakkum, Martijn Fischer, Juvat Westendorp en Malik Mohammed 'Onze Jongens In Miami'. -Mika van Leeuwen en Janice Bosmans over de beste looks en de missers tijdens de 62e Grammy Awards.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Onze Jongens in Koffietijd quiz!
Koffietijd bestaat bijna 10 jaar, en in die jaren zijn de acteurs van Onze Jongens regelmatig te gast geweest. Speciaal voor hen hebben we de Onze Jongens in Koffietijd quiz gemaakt!

Onze Jongens in Miami
Na het succes van de film Onze Jongens in 2016, is het nu tijd voor het vervolg: Onze Jongens in Miami. De acteurs schuiven bij ons aan!

Waar begin je met het boeken van je vakantie?
Januari is d maand waarin veel Nederlanders hun zomervakantie boeken. We hebben onze bestemming gekozen en weten ongeveer wat we daar willen gaan doen. Nu moeten we gaan boeken, Liesbeth Rasker geeft ons tips!

Dierendorpje
Op 29 januari verschijnen er twee nieuwe titels van de kinderboekenreeks 'Dierendorpje'. Een samenwerking tussen alleskunner Kim-Lian van der Meij en illustrator en auteur Gitte Spee.

"Kan je zijn wie jij wil zijn?"
Het BankGiro Loterij Fonds steunt Theater Babel Rotterdam. Froukje bezoekt de repetitie van hun nieuwste voorstelling.

Thaise groentesoep
Deze hele week staat Klaas in de keuken! Hij trapt de week af met een heerlijke Thaise groentesoep.

Monique wil iets terug doen voor haar zus
Patrick is vandaag met het cadeautje van Koffietijd bij Monique. Ze wil graag iets terug doen voor haar zus.

De uitreiking van de Grammy Awards
Vannacht vond in Los Angeles de 62e Grammy prijsuitreiking plaats. Mika en Janice praten ons bij over de beste looks en de missers van de avond.

In deze uitzending van Koffietijd waren Jim Bakkum, Kim-Lian van der Meij en Martijn Fischer te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 106 werd uitgezonden op maandag 27 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie