Uitzending
Koffietijd - Aflevering 105

Aflevering 105

Koffietijd

24-1-2020

| 435 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Tortellini met pestocrème en salieboter
Het is vrijdag en dat betekent weekendkoken. Vandaag doet Jigal dit en Patrick en Annemarie koken live mee vanuit Heelsum!

Hymn To Freedom - Dominic Seldis
We luisterden naar Dominic Seldis en zijn pianist Rembrandt Frerichs die het nummer "Hymn To Freedom" voor ons speelden.

Music, Maestro!
De grappige commentaren van Dominic Seldis als jurylid in het programma Maestro vielen zo goed in de smaak, dat hij nu met zijn eigen theatershow door het land toert: Music, Maestro!

Dominic vroeg zijn vriendin ten huwelijk na de première van zijn theatershow
Afgelopen zondag ging de theatershow van Dominic Seldis in première. Het grootste applaus was echter niet voor de voorstelling. Hij vroeg namelijk zijn vriendin ten huwelijk tijdens de afterparty.

Het Goois Natuurreservaat
Vandaag is Vivian op een prachtige locatie in Nederland!

Plastische chirurgie bij jonge meiden
Dikke lippen, hoge jukbeenderen en brede wenkbrauwen. Het hoort allemaal bij het schoonheidsideaal waar vaal jonge meiden van nu aan willen voldoen. Echter zijn dit kenmerken die niet iedereen heeft, maar die wel te krijgen zijn via cosmetische geneeskunde. Bij ons in de studio actrice en presentatrice Tanja Jess en cosmetisch arts Olga Liplavk. Zij maken zich druk om de leeftijdsgrens voor plastische chirurgie.

Een nieuw gezicht bij Koffietijd: Tooske!
Vandaag presenteert Tooske, samen met Pernille, Koffietijd! Ze werd traditiegetrouw opgehaald door Vivian!

Het International Film Festival Rotterdam
Afgelopen woensdag ging de 47ste editie van het International Film Festival Rotterdam van start. Bij ons filmkenner René Mioch, regisseur Mees Peijnenburg die op het festival debuteert met zijn speelfilm Paradise Drifters en Tamar van Waning die in diezelfde film haar acteerdebuut maakt.

In deze uitzending van Koffietijd waren Dominic Seldis, Mees Peijnenburg, René Mioch en Tanja Jess te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 105 werd uitgezonden op vrijdag 24 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie