Uitzending
Koffietijd - Aflevering 104

Aflevering 104

Koffietijd

23-1-2020

| 449 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Jon van Eerd is ambassadeur van het Nationaal Theaterweekend en vertelt hierover. -Marja Middeldorp, bekend van 'Hoe Schoon Is Jouw Huis?', geeft schoonmaaktips. - Suzanne Smulders, mede-oprichter van kledingbibliotheek LENA en Daan Weddepohl, oprichter van leenplatform Peerby, over het lenen van spullen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Morgen begint het Nationaal Theater-weekend
Drie dagen waarin iedereen de kans krijgt om op een toegankelijke manier kennis te maken met theater in al haar vormen. Zo ook de klucht van Jon van Eerd, die daarnaast ook ambassadeur is van dit evenement.

Geen vlekje of stofje is veilig voor huishoud-expert Marja
Ze gaf in haar leven al eindeloos veel schoonmaak-tips, maar gelukkig heeft ze er ook nog een paar voor ons bewaard.

Een heftig jaar voor poetsdiva Marja Middeldorp
Dit jaar stond haar leven in het teken van rouw. Want Frank, de man die al 46 jaar in haar leven was, koos na een leven lang met een bipolaire stoornis voor euthanasie.

Er zijn weer een hoop mensen blij gemaakt!
Want Gaston mocht vandaag weer straatprijzen uitreiken!

We huren en lenen steeds vaker spullen
Dat kan een jurk zijn voor een speciaal feest, een fiets of auto, maar ook meubels of een volledige babykamer. Suzanne Smulders en Daan Weddepohl vertellen ons waarom!

Een avond vol glitter, glamour en een heleboel zenuwen!
Gisteravond waren natuurlijk de musicalawards! Patrick was erbij en sprak de genomineerden én winnaars.

In deze uitzending van Koffietijd waren Jon van Eerd en Marja Middeldorp te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 104 werd uitgezonden op donderdag 23 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie