Uitzending
Knevel & Van den Brink - Frank van Ardenne, Daphne Deckers, Helmut Hetzel, Roderik van Grieken en Monique Wijnen

Frank van Ardenne, Daphne Deckers, Helmut Hetzel, Roderik van Grieken en Monique Wijnen

Knevel & Van den Brink

21-5-2010

| 2587 x bekeken | 0 reacties
9
Daphne Deckers
Model, schrijfster, presentatrice en moeder Daphne Deckers wordt geroemd vanwege haar veelzijdige carrière. Ze heeft vandaag de 'Lifetime Achievement Award' in ontvangst genomen en is vanavond te gast.

Helmut Hetzel
Morgen spelen Inter Milaan en Bayern München de finale van de Champions League. Als Bayern München wint heeft trainer Louis van Gaal daarmee de drie belangrijkste prijzen in korte tijd binnen gehaald. Hoe kijken de Duitsers aan tegen Der Louis? Knevel en Van den Brink spreken met Duitsland-correspondent Helmut Hetzel die Van Gaal persoonlijk kent.

Roderik van Grieken
Vandaag was het eerste debat waarin de lijsttrekkers lijnrecht tegenover elkaar stonden. Wie doet het goed en wie heeft nog wat lessen nodig? Roderik van Grieken, directeur van het Nederlands Debat Instituut, analyseert het debat.

Monique Wijnen
Monique Wijnen is geboren met korte armen tot boven de elleboog en korte benen met 'handige' voeten. In 2008 werd ze de winnares van de CAPaward. Inmiddels werkt ze als journalist en heeft diverse lijsttrekkers aan de tand gevoeld over het beleid voor mensen met een handicap.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Frank van Ardenne, Daphne Deckers, Helmut Hetzel, Roderik van Grieken en Monique Wijnen is uitgezonden op vrijdag 21 mei door de EO. Te gast was Daphne Deckers. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie