Uitzending
Knevel & Van den Brink - 28-5-2008

28-5-2008

Knevel & Van den Brink

1535 x bekeken | 0 reacties
6
John van den Heuvel
De bekende misdaadverslaggever is een van de medewerkers van het nieuwe tijdschrift 'Koud Bloed'. Morgen verschijnt het eerste exemplaar van dit literaire magazine over misdaad. Hoe komt het toch dat Nederlanders steeds meer gefascineerd raken door de handel en wandel van criminelen? En een crimineel als Willem Holleeder zelfs bewonderaars en fans heeft?

Gerard Joling
Zanger en presentator Gerard Joling hijgt uit na de serie Toppersconcerten in de Amsterdamse Arena en blikt vooruit op de finale van zijn talentenjachtprogramma 'Holland's got Talent'.

Cees Wijburg
De Nederlandse communicatie-goeroe Cees Wijburg heeft zich opgeworpen om het imago van de Belgische kroonprins Filip op te poetsen. De prins staat momenteel bekend als onbeholpen en niet erg slim. Het eerste resultaat van Wijburgs bemoeienis is volgende week op de Belgische televisie te zien; een reportage waarin de prins ondermeer fietstend en voetballend met zijn kinderen te zien is.

Frits Huffnagel
Wethouder in Den Haag

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op woensdag 28 mei door de EO. Te gast waren Frits Huffnagel, Gerard Joling, John van den Heuvel en Cees Wijburg. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie