Uitzending
Knevel & Van den Brink - 25-8-2008

25-8-2008

Knevel & Van den Brink

1634 x bekeken | 0 reacties
6
Deborah Gravenstijn
Na een moelijke periode in haar privé-leven – haar moeder en zus overleden – wist judoka Deborah Gravenstijn Olympisch zilver te behalen in Peking. Haar aangrijpende verhaal over de weg naar de absolute wereldtop.

Jort Kelder
Kelder is rechts én groen. VVD-leider Mark Rutte wil met zijn partij een groenrechtse koers gaan varen. Maar zijn de liberale kiezers wel te porren voor een milieuvriendelijk beleid. Groenrechts-er van het eerste uur, Jort Kelder, over de mogelijkheden om rijk Nederland de Hummer uit te jagen.

Joël Voordewind
Als enige Tweede Kamerlid hield hij het tot het laatst toe vol te pleiten voor een boycot van de Olympische Spelen in Peking door premier Balkenende. Hoe kijkt Voordewind nu terug op zijn vergeefse actie en wat moet de Nederlandse houding worden ten opzichte van de Olympische Winterspelen in Rusland in 2010?

Aysel Erbudak
Sinds afgelopen weekeinde is ze directeur van een van de slechtste ziekenhuizen van Nederland. Tenminste, volgens het Algemeen Dagblad dat dit weekeinde weer de Ziekenhuis Top 100 publiceerde. Het Slotervaartziekenhuis eindigde onderaan op plaats nummer 95. Erbudak heeft van het Soltervaart het eerste commerciële ziekenhuis van Nederland gemaakt en boekte een enorme winst in 2007. Gaat de commercie ten koste van de kwaliteit?

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op maandag 25 augustus door de EO. Te gast waren Jort Kelder, Joël Voordewind, Aysel Erbudak en Deborah Gravenstijn. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie