Uitzending
Knevel & Van den Brink - 22-8-2008

22-8-2008

Knevel & Van den Brink

1631 x bekeken | 0 reacties
6
Maud Mulder
Ze stond in de finale van Idols van 2004. Maar voordat ze de keuze maakte voor de muziek was ze een hockeyster die op hoog niveau speelde. Met spanning volgde ze vanmiddag de finale van de hockeydames in Peking. En zag hoe haar zus Eefke samen met de hockeydames de gouden medaille in de wacht sleepte.

Conny Mus
De bekende RTL-correspondent keert morgen terug naar IsraŽl. Hij heeft gisteren afscheid genomen van cameraman Stan Storimans, die werd begraven in zijn woonplaats Tilburg. Mus kende Storimans goed. Hoe moeilijk is het om de draad weer op te pakken en het werk in crisis- en oorlogsgebieden te hervatten na de dood van een collega?

Simone Kleinsma
Ze is de grande dame van de Nederlandse musical. 'Een oldtimer', zoals ze zelf zegt. De 50-jarige Simone Kleinsma speelt binnenkort in een nieuwe musical Sunset Boulevard. Met nog evenveel inzet, passie en liefde als haar eerste rol. Een gesprek over de passie voor muziek en de betovering van het theater.

Roman Vos
Nederlandse vrachtwagenchauffeur die verdacht werd van betrokkenheid bij de grootste drugsvangst ooit in Frankrijk. Vos zat enkele maanden vast maar werd uiteindelijk vrijgesproken. Nu zet hij zich in voor andere chauffeurs die naar zijn mening ten onrechte beschuldigd worden van betrokkenheid bij drugssmokkel. Vos vindt dat de Nederlandse overheid Nederlandse vrachtwagenchauffeurs in buitenlandse gevangenissen in de steek laat.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op vrijdag 22 augustus door de EO. Te gast waren Conny Mus, Maud Mulder en Simone Kleinsma. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie