Uitzending
Knevel & Van den Brink - 27-8-2008

27-8-2008

Knevel & Van den Brink

1309 x bekeken | 0 reacties
5
Maarten van der Weijden
De winnaar van Olympisch goud is vandaag door staatssecretaris Bussemaker tot ridder in de orde van de Nederlandse Leeuw geslagen. Hoe heeft hij vandaag ervaren en wordt hij net als Lance Armstrong een boegbeeld voor kankerpatiŽnten?

Wubbo Ockels
Hij hoorde in mei van dit jaar dat hij nierkanker had. Na een lange zoektocht langs Nederlandse ziekenhuizen vond hij uiteindelijk zijn heil in BelgiŽ. Daar werd hij door een robot geopereerd. Wat kan een Belgische robot wel dat een Nederlandse arts niet kan?

Beau van Erven Dorens
Vanaf morgen presenteert hij een tweede serie van 'Het zesde zintuig - Plaats delict'. Gelooft hij dat kandidaten in het programma door hun paranormale gaven moorden kunnen oplossen?

Antoinette Hertsenberg
De presentatrice van 'Radar' en 'Opgelicht' bedacht de term woekerpolis. Wat vindt zij van de recordwinst van de Rabobank vandaag en heeft ze een verklaring voor haar bijnaam 'de terriŽr'?

In deze uitzending van Knevel & Van den Brink waren Beau van Erven Dorens, Antoinette Hertsenberg, Wubbo Ockels en Maarten van der Weijden te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink werd uitgezonden op woensdag 27 augustus door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie