Uitzending
Jinek - 10-9-2019

10-9-2019

Jinek

1178 x bekeken | 0 reacties
5
Minister Wiebes legt uit hoe hij gaswinning in 2022 al gaat stoppen
De gaswinning in Groningen zou pas in 2030 worden beŽindigd, maar vandaag meldt Eric Wiebes, minister van Economische Zaken en Klimaat, dat het kabinet de gaswinning versneld wil stoppen. Komend jaar zal de gaswinning worden verlaagd naar 11,8 miljard kuub en in 2022 naar 'nihil'. Wordt de gaswinning over drie jaar echt beŽindigd? Hoe gaat de minister dit realiseren en hebben we wel genoeg andere energiebronnen? Minister Wiebes geeft antwoord op deze vragen en meer.

Hugo Borst, Carin Gaemers en verzorgenden strijden voor betere ouderenzorg
Het geld klotst tegen de plinten, maar kwetsbare ouderen zijn nog altijd de klos. Hugo Borst en Carin Gaemers strijden voor betere ouderenzorg. In hun strijd hebben zij nu een medestrijder: longarts Wanda de Kanter. Samen stelden zij de Tien Geboden voor de ouderenzorg op. Initiatiefnemers Hugo Borst, Carin Gaemers en twee verzorgenden Debora van Iperen en Sandra van den Braak zijn te gast.

In deze uitzending van Jinek was Hugo Borst te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op dinsdag 10 september door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie