Uitzending
Jinek - 17-2-2015

17-2-2015

Jinek

2258 x bekeken | 0 reacties
7
Olaf Koens
Olaf Koens is verkozen tot Journalist van het Jaar. Hij werkt als correspondent in Rusland en de voormalige Sovjet-Unie en heeft een jaar vol grote gebeurtenissen achter de rug; er brak oorlog uit op De Krim en de MH17 werd neergehaald. In JinekLive blikt Olaf Koens terug op het afgelopen jaar en we bespreken de actualiteit.

Emma Holten
De Deense journaliste Emma Holten schrok drie jaar geleden op toen naaktfoto’s van haar op internet verschenen. Het bleek onmogelijk de foto’s te verwijderen en ze ontvangt nog altijd dreigende, kwetsende en grove berichten. Afgelopen zomer besloot ze met een tegenreactie te komen. Ze liet een serie naaktfoto’s maken, ditmaal met haar toestemming: Project Consent.

Gerard Spong en Pieter van den Blink
Vorige week nog werd DSK aan de schandpaal genageld en leek zijn lot, in ieder geval publiekelijk bezegeld. Maar het kan verkeren. Gisteren trokken 4 prostituees hun (gedetailleerde) verklaringen in en vanmiddag eiste de openbaar aanklager vrijspraak. Frankrijkkenner en journalist Pieter van den Blink en strafrechtadvocaat Gerard Spong verklaren nader.

Boris Veldhuijzen van Zanten
Nederlandse startups zijn hot! Volgens investeerders maken startups van Hollandse bodem een inhaalslag. Online entrepreneur en internet guru Boris Veldhuijzen van Zanten verklaart dit succes en drie jonge ondernemers pitchen hun idee.

In deze uitzending van Jinek waren Boris Veldhuijzen van Zanten, Gerard Spong, Olaf Koens en Pieter van den Blink te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op dinsdag 17 februari door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie