Uitzending
Jinek - 20-2-2015

20-2-2015

Jinek

1943 x bekeken | 0 reacties
7
Ahmed Marcouch, Eric van Dorp & Andrea Vreede
Burgemeester Aboutaleb heeft zijn Romeinse collega Ignazio Marino alle steun toegezegd bij het opsporen van Feyenoord-supporters, die zich gisteren schuldig hebben gemaakt aan vernielingen en andere strafbare feiten in Rome vanavond gaat Eva Jinek op de bank in gesprek over wat er allemaal verkeerd is gegaan en hoe het zover heeft kunnen komen. We praten erover met PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch, Eric van Dorp, voorzitter van Supportersplatform Betaald Voetbal en oud-voorzitter van de Feyenoord Supportersvereniging. Daarnaast praten we ook met Andrea Vreede, vanuit Rome.

Gerrit Zalm
Het gaat weer goed met ABN Amro. Vandaag presenteerde de bank mooie jaarcijfers en lijkt weinig meer een succesvolle beursgang in de weg te staan.

Ondertussen is het ook nog erg spannend in Brussel. Komt er een akkoord met Griekenland of is het einde van de Grieken in de euro nabij? Gerrit Zalm, bestuursvoorzitter van ABN Amro is vanavond te gast.

Tim Oliehoek, Matthijs Kleyn & Samba Schutte
'And the Oscar goes to...' -we weten het bijna: de Oscar, officieel de Academy Awards, wordt aanstaande zondagnacht weer uitgereikt. Grote kanshebbers zijn Boyhood en Birdman. Vanavond in Jinek blikken we vast vooruit, en bespreken we de grootste kanshebbers, de outsiders en de mooiste Oscar-anekdotes. Te gast zijn Regisseur Tim Oliehoek, filmkenner Matthijs Kleyn en cabaretier Samba Schutte.

De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op vrijdag 20 februari door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie