Uitzending
Jinek - 12-2-2015

12-2-2015

Jinek

4100 x bekeken | 0 reacties
6
Tom Middendorp
Commandant der Strijdkrachten Tom Middendorp is blij met het toenemend besef in de maatschappij maar ook in de politiek dat de krijgsmacht echt noodzakelijk is. Dat komt onder andere door de Oekra´ne en de MH17-ramp maar ook door Rusland, IS en wat er allemaal nog meer op de loer ligt. Iedereen is er daardoor wel van overtuigd dat we onze krijgsmacht echt nodig ook als het even niet stormt en er even geen brand is heb je een brandweerkorps nodig.

Wierd Duk en Robert van de Roer
Na bijna dertien uur onderhandelen in Minsk is er vanmorgen vroeg een akkoord gesloten over een bestand in Oekra´ne. Maar kunnen we nu weer rustig gaan slapen? Ruslandkenner Wierd Duk en diplomatiek expert Robert van de Roer nemen op de bank bij Jinek de hoofdpunten door en bespreken de te verwachten gevolgen van het akkoord.

StukTV, Ruba Zai, Bardo Ellens, Teske de Schepper en David Harms
Zondag bestaat Youtube tien jaar. Het succesvolle internetmedium is een broedplaats voor jonge ondernemers. Talentvolle twintigers weten met hun eigen kanaal dagelijks een miljoenenpubliek te bereiken. Het zijn de nieuwe helden van het internet: Bardo Ellens, Ruba Zai, Teske de Schepper, David Harms en Giel de Winter.

In deze uitzending van Jinek waren Robert van de Roer en Wierd Duk te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op donderdag 12 februari door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie