Uitzending
Jinek - 11-2-2015

11-2-2015

Jinek

3577 x bekeken | 2 reacties
6
Martin van Rijn
Staatssecretaris Van Rijn presteerde vandaag zijn plannen voor betere verpleeghuiszorg. Slechte bestuurders moeten worden aangepakt en de zorg voor zware patiënten moet beter. Hoe wil hij doet doen? En hoe haalbaar zijn deze plannen?

Wilbert Paulissen, Peter Noordanus en Mick van Wely
Vanavond staan we bij Jinek uitgebreid stil bij de strijd tegen synthetische drugsproductie in vooral Noord-Brabant, dat volgens insiders te boek staat als het drugslab van de Benelux. Aanleiding is het oprollen van een groot ondergronds drugslaboratorium in Etten-Leur gisteravond, de zoveelste ontmanteling van een harddrugslab in Nederland. Reden genoeg voor Eva Jinek om over ‘Breaking Bad in Brabant’ in gesprek te gaan met Wilbert Paulissen, hoofd Landelijke Recherche van de Landelijke Eenheid en Peter Noordanus, burgemeester van Tilburg en voorzitter Task Force tegen georganiseerde (drugs)criminaliteit in Noord-Brabant en Zeeland. Crime reporter Mick van Wely schuift ook vanavond aan.

Maxim Hartman, Sofie van den Enk en Matthijs Kleyn
Het erotische boek ‘Fifty Shades of Grey’ zorgde wereldwijd voor een enorme hype. En vanavond gaat de verfilming van het boek van E.L. James in première. Zorgt de film voor net zo veel onrust en rode oortjes als het boek? Met filmkenner Matthijs Kleyn, mannenkenner Maxim Hartman en presentator Sofie van den Enk praten we over de film en de invloed van deze hype op het zelfvertrouwen van de man.

De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op woensdag 11 februari door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie