Uitzending
Jinek - 10-2-2015

10-2-2015

Jinek

2220 x bekeken | 0 reacties
7
Pieter Waterdrinker en Derk Sauer
Rusland correspondent Pieter Waterdrinker en media-ondernemer Derk Sauer vertellen aan de vooravond van het vredesoverleg in Minsk over de gril en wil Ún over de geestestoestand van de Russische leider Vladimir Poetin.

Paleontoloog Anne Schulp
Bij het Leidse museum Naturalis is binnenkort het originele skelet van een T-Rex te bewonderen. Anne Schulp neemt ons in zijn college mee in de wereld van de dinosaurus die miljoenen jaren geleden leefde.

Peter en Joop Middendorp
De ouders van schrijver en columnist Peter Middendorp runden in zijn jeugd een Blokker filiaal waar Peter een groot deel van zijn jeugd doorbracht. Vader en zoon blikken samen terug op deze periode en praten over de crisis waarin de winkelketen momenteel verkeert.

Pieter van den Blink
Journalist en Frankrijkkenner van den Blink geeft ons de laatste update over de zaak Straus-Kahn. Vandaag ontkende de politicus zich schuldig te hebben gemaakt aan souteneurschap. De escortdames beweerden in de rechtszaal echter anders; zo getuigde er 1: 'Ik heb Dominique Strauss-Kahn oraal bevredigd, en seks gehad met twee anderen.'

De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op dinsdag 10 februari door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie