Uitzending
Jinek - 16-2-2015

16-2-2015

Jinek

1916 x bekeken | 0 reacties
5
Minister Henk Kamp
Het is nog niet zeker dat de gaswinning in Groningen wordt teruggeschroefd naar 35 miljard kuub. ,,In juli neem ik een besluit We zullen zien.'' Minister Henk Kamp zei dat donderdagavond na een urenlang debat in de Tweede Kamer. De oppositie wilde dat de VVD-minister nu al de knop zou doorhakken over een lagere gasproductie. Ook de PvdA drong daar op aan. Maar de minister wil eerst wachten op allerlei onderzoek. Daaruit moet blijken of Nederland met minder gaswinning toch aan zijn leveringsverplichtingen kan voldoen. Volgend jaar overweegt de minister meer gas in importeren.

Richard Korver & Alice en Martin Mooij
Ook te gast zijn de ouders van Michelle Mooij, Alice en Martin Mooij komen samen met hun advocaat Richard Korver. De 24-jarige Michelle werd op 17 januari 2010 dood aangetroffen in haar woning, hangend aan een koord. Haar voormalige vriend Ian A. is verdachte in deze zaak. Gisteren heeft het Openbaar Ministerie gevraagd om vrijspraak voor iedere betrokkenheid van Ian A. bij de dood van Michelle. Haar ouders zijn geschokt en verdrietig.

Thony Kraamer
Er is veel ophef over een interview van EO-jongerenwebsite Beam met Thony Kraamer: "Ik was elk weekend in de meest ordinaire gay clubs te vinden. Ik danste op het podium, verkleedde me als vrouw, gebruikte harddrugs, had het ene vriendje na het andere en ging vreemd, totdat God ingreep. (...) Nooit zal, kan, mag en wil ik nog een relatie aangaan met iemand van hetzelfde geslacht. God wilde dat ik weer volledig van Hem houd en dat ik voor Hem leef." Vanavond vertelt Thony zijn verhaal bij ons op de bank.

Racoon
Na een stilte van een paar jaar is Racoon weer terug! Het zesde album van Racoon, 'All in good time', ligt vanaf vandaag in de winkel. Vanavond spelen ze LIVE bij Jinek.

De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op maandag 16 februari door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie