Uitzending
Het elfde uur - 30-9-2008

30-9-2008

Het elfde uur

1163 x bekeken | 0 reacties
6
Aan tafel: oud minister Willem Vermeend over de wereldwijde economische crisis. Herman du Bois over het gevecht om vrijheid na zijn gevangenschap. En 'Rijdende Rechter' Frank Visser over zijn idee voor wijkrechters.

Willem Vermeend
1,2 biljoen, dat is wat er aan dollars op de Amerikaanse beurzen is verdampt. Ook in Europa kleurden de beurzen dieprood en banken worden zelfs weer genationaliseerd. Bankdirecteuren en politici roepen op tot kalmte, maar is daar wel reden toe? Het is toch niet langer meer de vraag of, maar wanneer deze wereldwijde economische crisis uw portemonnee, uw hypotheek of baan zal raken? Oud-minister en oud-staatssecretaris van FinanciŽn Willem Vermeend over dit gevaar. Willem Vermeend is nu onder andere hoogleraar Europees fiscaal recht en fiscale economie aan de universiteit van Maastricht.

Herman du Bois
Zeven lange jaren moest Herman du Bois, onterecht verdacht in de Puttense Moordzaak, zijn gezin missen. En zij hem. Maar na de vrijspraak begon een nieuw gevecht: hoe gedraag je je als echtgenoot Ė als vader, als je na 7 jaar weer thuis bent?

Frank Visser
Relschoppende hufters aanpakken in stadswijken: dat willen we allemaal, maar gaat minister Hirsch Balin de oplossing van Rijdende Rechter Frank Visser overnemen: een buurtrechter? Over buurtrechter en over het 13e! seizoen van de rijdende rechter spreekt Andries Knevel rijdende rechter Frank Visser.

Deze uitzending van het programma Het elfde uur is uitgezonden op dinsdag 30 september door de EO. Te gast waren Frank Visser, Willem Vermeend en Herman du Bois. De presentatie was in handen van Andries Knevel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie