Uitzending
Het elfde uur - 9-9-2008

9-9-2008

Het elfde uur

1740 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast bij Andries Knevel: PVV-leider Geert Wilders over het voorstel om van het Suikerfeest een nationale feestdag te maken. Appie Baantjer over zijn biografie en het zeventigste boek rond rechercheur De Cock. En Peter Paauwe, voorganger van de snelgroeiende christengemeente DoorBrekers in Barneveld.

Geert Wilders
PVV-leider Geert Wilders verwerpt het volgens hem 'krankzinnige' voorstel van Huizinga een nationale feestdag voor het Suikerfeest uit te roepen. Hij zal het kabinet schriftelijk om opheldering vragen. Wilders is tegen een aparte islamitische feestdag ,,omdat we geen islamitisch land zijn noch moeten worden en dus ook geen islamitische feestdagen moeten introduceren'', stelde hij in een reactie. Volgens hem is er juist minder islam nodig in Nederland.

Appie Baantjer
Appie Baantjer praat over zijn biografie en het zeventigste deel van zijn serie rond rechercheur De Cock. Op 16 september wordt schrijver A.C. Baantjer 85 jaar. Zijn biografie komt uit én het zeventigste en laatste deel van zijn prachtige serie over rechercheur De Cock verschijnt. Een interview met hem over 45 jaar misdaadschrijverschap.

Peter Paauwe
Peter Paauwe is pastor van christengemeente DoorBrekers in Barneveld. Andries praat met hem over de snel groeiende gemeente die samenkomt in de Barneveldse Veluwehal. DoorBrekers ging in april 2005 van start met veertig volwassenen en veertig kinderen. Het aantal bezoekers steeg in ruim drie jaar tijd naar circa 700.

Deze uitzending van het programma Het elfde uur is uitgezonden op dinsdag 9 september door de EO. Te gast waren Appie Baantjer en Geert Wilders. De presentatie was in handen van Andries Knevel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie