Uitzending
Het elfde uur - Ab Klink en Johan Derksen

Ab Klink en Johan Derksen

Het elfde uur

13-5-2008

| 1463 x bekeken | 0 reacties
7
Minister Ab Klink van Volksgezondheid, Welzijn en Sport praat in Het Elfde Uur over het omlaag brengen van babysterfte, het rookverbod in de horeca en de oplopende zorgkosten. Moeten we straks de bril zelf betalen? En hoe hard stijgt de premie de komende jaren?

Hij is de nationale beroepsmopperaar van de Nederlandse voetbalwereld en zit nooit om een mening verlegen. Johan Derksen, hoofdredacteur van Voetbal International, vindt het voetbalwereldje eigenlijk helemaal niet leuk. Met hem gaan we het hebben over het grote geld in de voetballerij, de macht van de spelersmakelaars en het komende EK.

Hoe is het als je partner een ander geloof aanhangt dan jij? Hoe is het om de ene week Pasen te vieren en de andere het Suikerfeest? Pauline Weseman, journalist van dagblad Trouw interviewde tien religieus gemengde stellen. Hoe gaan zij daarmee om? En wat geven ze hun kinderen mee: het geloof vanpappa of van mamma? Weseman noemt deze stellen de ‘pioniers van onze samenleving’. Wat bedoelt ze daarmee?

Deze uitzending van het programma Het elfde uur met de titel Ab Klink en Johan Derksen is uitgezonden op dinsdag 13 mei door de EO. Te gast waren Johan Derksen en Ab Klink. De presentatie was in handen van Andries Knevel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie