Uitzending
Het elfde uur - 16-9-2008

16-9-2008

Het elfde uur

1023 x bekeken | 0 reacties
6
Op Prinsjesdag 2008 zitten aan tafel minister Piet Hein Donner, presentator Jan van den Bosch en adviseur en trainer Marja Pronk.

Piet Hein Donner
De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Piet Hein Donner heeft water bij de wijn moeten doen rond het ontslagrecht, zodat de lucht is geklaard in de coalitie. Laat hij zijn plannen over het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd nu varen? En Donner legt in Het Elfde Uur uit waarom we – als het om de islam gaat - op moeten houden met kwetsen.

Jan van den Bosch
Jan van den Bosch presenteert alweer meer dan tien jaar Hour of Power. Elke zondagochtend praat hij met een bekende Nederlander over zijn of haar geloof en zendt hij een dienst uit van de televisiedominee Robert Schuller. Wat drijft Jan van den Bosch? En wat is de invloed van deze televisiedominees in Amerika en op de Amerikaanse presidentsverkiezingen?

Marja Pronk
Marja Pronk schreef een boek over en voor vrouwen en moeders die moeten kiezen tussen carrière, moederschap en zorgtaken. Pronk: 'Moedergevoelens zijn een gegeven. Ontken ze niet, maar faciliteer ze.' Pronk is adviseur en trainer op het gebied van werkdruk, stress en balans.

Deze uitzending van het programma Het elfde uur is uitgezonden op dinsdag 16 september door de EO. Te gast waren Jan van den Bosch en Piet Hein Donner. De presentatie was in handen van Andries Knevel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie