Uitzending
Goedemorgen Nederland - 15-10-2009

15-10-2009

Goedemorgen Nederland

1167 x bekeken | 0 reacties
5
Algemene Beschouwingen Eerste Kamer
Vrijwel de gehele oppositie in de Eerste Kamer heeft het kabinet gisteren – tijdens hun Algemene beschouwingen – de duimschroeven aangedraaid. Voor het einde van het jaar duidelijkheid over ingrijpende maatregelen en ambtenaren niet tot het voorjaar laten doorstuderen! Hier aan tafel Uri Rosenthal, fractievoorzitter van de VVD in de senaat.

Onzekere tijden werknemers DSB
Spannende en onzekere tijden voor de circa 2.000 werknemers van de DSB Bank. Houden zij hun baan? Komt er een reorganisatie? Worden ze overgenomen? En wat betekent dat dan? Carla Kiburg van FNV-bondgenoten legt uit.

Grand Départ in Rotterdam
Vandaag wordt in het Palais des Congres in Parijs het routeschema gepresenteerd van de Tour de France van 2010. En de Maasstad is gastheer van de proloog en de eerste etappe. Alle reden dus voor burgemeester Aboutaleb om af te reizen naar de Franse hoofdstad. In de studio is Leontien van Moorsel. Naast een wielerlegende is zij ook ambassadeur van de stad Rotterdam.

Jellinek Kliniek start nieuwe succesvolle behandelmethode
De twaalf stappen om van een verslaving af te komen, de zogenaamde Minesota-methode, is de meest gebruikte behandelmethode voor verslaving ter wereld. In Nederland begint verslavingskliniek Jellinek er nu pas mee.
Bani da Lima van Jellinek ging een jaar naar Amerika om de kunst af te kijken bij de afkickkliniek waar de methode is ontwikkeld.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op donderdag 15 oktober door de KRO. Te gast waren Leontien van Moorsel en Uri Rosenthal.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie