Uitzending
Goedemorgen Nederland - 5-11-2009

5-11-2009

Goedemorgen Nederland

1091 x bekeken | 0 reacties
7
Rechtszaak tegen vingerafdrukkendatabase
Privacybeschermers slaan handen ineen tegen Nederlandse staat en willen Nederland voor de rechter slepen. Ze willen voorkomen dat ons land een centrale database gaat aanleggen met daarin al onze vingerafdrukken.

Hier aan tafel Miek Wijnberg, voorzitter van Vrijbit, een vereniging die opkomt voor de bescherming van burgerrechten.

Justitie sluit deals met criminelen
Deals met zware criminelen om andere criminelen achter tralies te krijgen. Voor justitie soms de enige manier om het bewijs in een zaak rond te krijgen. Vandaar ook dat ze steeds vaker gebruik maken van kroongetuigen. Marian Husken – journalist bij Vrij Nederland – onderzocht de schimmige wereld van de kroongetuige en schreef het boek 'Deals met Justitie'.

Nieuw televisieprogramma: Bij ons in de BV
Van ‘Bij ons in de PC’ naar ‘Bij ons in de BV’: Jort Kelder verlaat Neerlands duurste winkelstraat en stort zich vanaf vanavond op het Nederlandse bedrijfsleven. En niet tot ieders genoegen.

In deze uitzending van Goedemorgen Nederland waren Jort Kelder en Marian Husken te gast. Bram Rekers deed in deze uitzending verslag voor Goedemorgen Nederland. Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland werd uitgezonden op donderdag 5 november door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!