Uitzending
Goedemorgen Nederland - 17-11-2009

17-11-2009

Goedemorgen Nederland

992 x bekeken | 0 reacties
5
Eerste overleg DSB-gedupeerden en curatoren
Vandaag brengen de curatoren van DSB voor het eerst verslag uit aan de rechter. Een dag nadat ze voor het eerst om de tafel zaten met de gedupeerden. En dat gesprek was niet erg constructief. Zegt Jelle Hendrickx van de Stichting Steunfonds Probleemhypotheken.

Sarah Palin: "Ik werd bewust dom gehouden"
Vandaag komt 'Going Rogue' uit. Het op voorhand al veel besproken boek van Sarah Palin, voormalig running mate van de Republikeinse presidentskandidaat John McCain. In dat boek rekent ze onder meer af met het campagneteam van McCain dat haar bewust dom zou hebben gehouden. Aan tafel Amerika-deskundige Willem Post.

"Nederlandse bedrijven zijn schuldig aan kinderarbeid"
Ook Nederlandse bedrijven maken zich schuldig aan kinderarbeid en daar zijn ze niet open over. Blijkt uit onderzoek van de ChristenUnie. Joel Voordewind, Kamerlid voor die ChristenUnie, legt uit.

Operatie Black Tulip
Vlak na de Tweede Wereldoorlog besloot de Nederlandse overheid om alle mensen van Duitse komaf het land uit te zetten. Uit wraak op de bezetting en de gruwelijkheden, gepleegd in de oorlogsjaren. Historici Jan Sintemaartensdijk en Yfke Nijland schreven er een boek over.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op dinsdag 17 november door de KRO. Te gast was Willem Post.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie