Uitzending
Goedemorgen Nederland - 20-11-2009

20-11-2009

Goedemorgen Nederland

938 x bekeken | 0 reacties
5
"Banken moeten orde op zaken stellen"
Het moet afgelopen zijn met het gedraal bij de Nederlandse banken om orde op zaken te stellen. Het is hoog tijd voor drastische hervormingen. Aldus de Consumentenbond. Die vindt dat de consument nu nog te vaak de dupe is van fout beleid. Hier aan tafel Bart Combée – directeur van de Consumentenbond.

Steeds vaker chemische castratie
Steeds meer zedendelinquenten worden in de tbs-kliniek voor de keuze gesteld: jarenlange opsluiting of met verlof. Maar alleen naar buiten na chemische castratie. Sommige deskundigen vinden dat een zorgelijke ontwikkeling. Eén van hen is Niek Heidanus, advocaat van een groot aantal TBS-ers.

"Nederland heeft niet lopen leuren met Jan Peter Balkenende"
Een historische avond voor Europa. De benoeming van de eerste president van EU. Herman van Rompuy is het dus geworden en niet Jan Peter Balkenende. In Brussel Sven Kockelmann. Hij sprak in de studio van de EU met staatssecretaris Frans Timmermans van Europese Zaken.

Onthullend portret over IND
Het is zijn hobby om ambtelijke bolwerken in beeld te brengen. En dat levert vaak prachtige tv op. Zoals nu met een portret van de IND, de Immigratie en Naturalisatiedienst. Ik heb het over René Roelofs – de maker van de documentaire 'Poortwachters'.

In deze uitzending van Goedemorgen Nederland was Frans Timmermans te gast. Sven Kockelmann en Bram Rekers deden in deze uitzending verslag voor Goedemorgen Nederland. De presentatie was in handen van Sven Kockelmann. Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland werd uitgezonden op vrijdag 20 november door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee