Uitzending
Goedemorgen Nederland - 2-11-2009

2-11-2009

Goedemorgen Nederland

1309 x bekeken | 0 reacties
5
"Gazprom niet nieuwe eigenaar AZ"
Wie wordt de nieuwe eigenaar van AZ? En hoe deed Dirk Scheringa afgelopen week afstand van zijn voorzitterschap? Prangende vragen in roerige tijden. Lichtpuntje: AZ versloeg Groningen deed weekend met 0-1. Toon Gerbrands, algemeen directeur, legt uit.

Opening schaatsseizoen
Het is maandag, dus dat betekent dat onze vaste sportdeskundige Marcel RŲzer is aangeschoven. Natuurlijk blikt hij terug op dť wedstrijd: Ajax - Feijenoord, maar ook op de situatie van Hercles trainer Gertjan Verbeek en de opening van het schaatsseizoen.

FinanciŽle opvoedtips van het NIBUD
Een kwart van de jongeren tussen 15 en 25 jaar heeft moeite met rondkomen. En dat is de schuld van hun ouders. Die falen namelijk in de financiŽle opvoeding. Daarom komt het Nibud vandaag met een nieuwe campagne. Tips voor ouders hoe ze hun kinderen moeten leren omgaan met geld. GabriŽlla Bettonville van dat Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting legt uit.

Vijf jaar na de moord op Theo van Gogh
Het is vandaag precies vijf jaar geleden dat Theo van Gogh werd verfmoord.Een paar kogels en een mes maakten een einde aan het leven van de veelbesproken regisseur. Doesjka van Hoogdalem was de vaste regie-assistente van de films van Van Gogh en behoorde tot zijn inner circle.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op maandag 2 november door de KRO. Te gast waren Doesjka van Hoogdalem, Marcel RŲzer en Toon Gerbrands.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie