Uitzending
Goedemorgen Nederland - 16-11-2009

16-11-2009

Goedemorgen Nederland

1783 x bekeken | 0 reacties
5
Hans van Baalen is een schurk
Een Hollandse piraat en een schurk met coupplannen. Beschuldigingen aan het adres van VVD-Europarlementariër Hans van Baalen, afkomstig van president Ortega van Nicaragua. Van Baalen is inmiddels op de terugweg vanuit Midden-Amerika. En Sven Kockelman sprak gisteravond met hem.

Prestatiebonus voor leraren
Reken leraren af op hun resultaten en voer een prestatiebonus in. Kortom: geef een goede leraar meer geld. Advies van de Onderwijsraad. Onzin, zegt de Algemene Onderwijsbond. Bedrijfsmodellen werken averechts in het onderwijs. Walter Dresscher, voorzitter van de Algemene Onderwijsbond, legt uit.

Sportoverzicht
Marcel Rözer, de vaste sportdeskundige van Goedemorgen Nederland, geeft zijn visie op de sportieve gebeurtenissen van afgelopen weekend.

Opleidingsgeld gaat op aan grote partijen
In de week dat Venlo naar de stembus gaat, roeren de kleine lokale partijen zich. Van de vier ton opleidingsgeld die minister Ter Horst uittrok voor lokale raadsleden verdwijnt namelijk bijna 371.000 in de zakken van de grote landelijke partijen. Fons Zinken, voorzitter van de Vereniging van Plaatselijke Politieke Groeperingen, legt uit.

DVD met de beste interviews van Ischa Meijer
Onorthodox, authentiek, charmant en levensgevaarlijk. Ischa Meijer. Door velen geroemd als de beste interviewer van het land. Zijn televisiewerk leverde gesprekken op die tot op de dag van vandaag spraakmakend zijn. Bijna vijftien jaar na zijn dood kunt u al die interviews terugzien. Want nu uit: de DVD box met zijn beste gesprekken. Aan tafel zijn zoon, Jeroen Meijer.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op maandag 16 november door de KRO. Te gast waren Marcel Rözer en Fons Zinken. De presentatie was in handen van Sven Kockelmann.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!