Uitzending
Goedemorgen Nederland - 4-11-2009

4-11-2009

Goedemorgen Nederland

1123 x bekeken | 0 reacties
5
Verdonk vertrouwt cijfers niet meer
Over drie uur gaat de Tweede Kamer in debat met de minister en staatssecretaris van justitie over de begroting van hun departement. Maar dat debat mag vandaag helemaal niet doorgaan. Vindt Rita Verdonk. Zij ontdekte namelijk dat er twee officiële versies zijn van één en dezelfde begroting. En nu vertrouwt ze de cijfers niet meer. Mevrouw Verdonk, Goeiemorgen.

Eén jaar Barack Obama
Vandaag precies een jaar geleden werd Barack Obama gekozen tot president van de Verenigde Staten. Emotionele taferelen in een park in Chicago waar de verse president-elect zijn overwinningsspeech gaf. Bij ons is Willem Post, Amerika-deskundige verbonden het instituut Clingendael.

Zware tijden Afab voorbij
In de schaduw van de crisis bij de DSB Bank werd bekend dat ook kredietbemiddelaar Afab in zwaar weer terecht was gekomen. AFAB had in totaal een lening van 190 miljoen euro en kon niet meer aan de aflossingsplicht voldoen. Maar de zware tijden zijn voorbij. AFAB is gered. Bij ons is Gijs van Rozendaal, tijdelijk bestuurder van de AFAB.

Nieuw televisieprogramma: DNA Onbekend
Is je vader, wel je échte vader? Weet je niet zeker of je dochter, echt je dochter is? 600.000 Nederlanders twijfelen of familie, daadwerkelijk hun familie is. DNA-onderzoek is bij twijfel de enige manier om duidelijkheid te krijgen op deze vragen. In het NCRV programma, DNA-onbekend krijgen mensen met deze vraag hulp van Caroline Tensen. Hier in de studio, Monique Aalbert van stichting Verwantschapsvragen.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 4 november door de KRO. Te gast waren Willem Post, Rita Verdonk en Barack Obama.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!