Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 27-10-2009

27-10-2009

Goedemorgen Nederland

918 x bekeken | 0 reacties
5
Opnieuw griepdode in Nederland
Een nieuw griepgeval dat het leven heeft gekost aan een 16-jarig meisje uit het Zeeuwse Sint Philipsland. Zondag werd ze ziek, gisteren overleed ze in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Volgens de GGD Zeeland bestaat er een zeer sterke verdenking dat het om de Mexicaanse griep gaat. Maar een tweede test moet dat vandaag uitwijzen. We hebben contact met viroloog Ab Osterhaus.

Morgen dag van de waarheid voor RKC
Het uur van de waarheid voor RKC. Uiterlijk morgen wordt duidelijk of de voetbalclub uit Waalwijk failliet wordt verklaard. RKC en supporters hebben gisteren nog één keer geprobeerd de gemeente Waalwijk te overtuigen. Hier in de studio voorzitter Bas Brok van de RKC supportersraad.

Nederlandse horrorfilm in de prijzen
Komend weekeinde is het weer Halloween. Traditiegetrouw de tijd om in de bioscoop naar een bloedstollende horrorfilm te gaan. Komende maand gaan er verschillende griezelfilms draaien in de Nederlandse bioscopen. En: gisteren won de Nederlandse horrorfilm 'The Human Centipede' van regisseur Tom Six ook nog eens de prijs voor beste horrorfilm op het prestigieuze Screamfest Filmfestival.

Kans dat Sientology-Kerk vandaag wordt verboden in Frankrijk
Wordt de Scientology-Kerk vandaag verboden in Frankrijk? De rechter doet uitspraak in een omvangrijke oplichtingszaak tegen de leiders van de Franse tak van Scientology. Correspondent Roger Strijland bericht.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op dinsdag 27 oktober door de KRO. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee