Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 22-10-2009

22-10-2009

Goedemorgen Nederland

1223 x bekeken | 0 reacties
5
Meer toezicht op privéklinieken
De minister komt in actie en zet de Inspectie onder druk om meer toezicht te houden op privéklinieken. Oproep van de SP, na een rapport van de Inspectie, waaruit blijkt dat tientallen klinieken aan een behandeling beginnen, zonder dat ze het algehele gezondheidsbeeld van de patiënt boven tafel hebben gehaald. Henk van Gerven, Kamerlid van de SP, legt uit.

Mysterieuze ontvoering in Arnhem
Gisteren werd bekend dat een Turkse zakenman vorige week op klaarlichte dag werd klemgereden en werd meegesleurd. Waarom horen we dat nu pas? En waarom is het geen headline nieuws? Grote ontvoeringzaken worden breeduit gemeten in kranten en op radio en televisie. Deze ontvoering is een week stilgehouden, welke tactiek zit daarachter? Henk Munting, hij leidde eind jaren tachtig het onderzoek naar de ontvoering van en naar later bleek moord op Ahold-topman Gerrit Jan Heijn, probeert antwoord te geven op deze vraag.

Initiatief tegen eerwraak
Ooit stond ie zelf op het punt twee familieleden te vermoorden. Deed dat uiteindelijk toch maar niet. En nu heeft ie een nieuw plan om andere potentiële daders af te houden van eerwraak: hulpvragen is geen gezichtsverlies. Celal Altuntas legt uit.

Nasa heeft nieuwe raket
De Spaceshutle heeft een opvolger. Een nieuwe raket die ons weer naar de maan moet brengen en later zelfs misschien wel naar Mars. Govert Schilling, ruimtevaartdeskundige, legt uit wat er zo speciaal aan is.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op donderdag 22 oktober door de KRO. Te gast waren Govert Schilling, Henk van Gerven en Henk Munting. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee