Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 13-11-2009

13-11-2009

Goedemorgen Nederland

1159 x bekeken | 0 reacties
5
De bescherming van natuur en milieu is te ver doorgeslagen
Zijn we doorgeschoten in de bescherming van de natuur. Vanwege een zeldzame hamster de bouw van een bedrijventerrein stilleggen; de eeuwenoude mosselkwekerij stoppen omdat de Waddenzee volgens natuurbeschermers te veel wordt verstoord. VVD-Kamerlid Charlie Aptroot vindt dat de balans zoek is.

Vitaminepillen
De winter staat voor de deur. Voor veel mensen de tijd van het jaar om extra vitamines te slikken. Maar is dat wel verstandig? Het voedingscentrum bracht een gids uit. Bij ons Patricia Schutte, voedingsdeskundige van dat centrum.

Jarenlange strijd om onschuld te bewijzen
Te boek staan als kindermisbruiker. Terwijl je van niets weet, nooit op de plaats van het misdrijf bent geweest en justitie geen spat bewijs heeft. Het overkwam journalist Paul Bosman. Verdacht van het misbruik van drie meisjes op een Duits Waddeneiland. Wat volgde was een strijd van jaren om zijn onschuld te bewijzen.

Joris Hentenaar eerste winnaar Stan Storimansprijs
Zijn camerawerk is van internationale topklasse, zegt de jury en daarvoor kreeg hij de Stan Storimansprijs. Cameraman Joris Hentenaar. Hij is de eerste die de prijs krijgt die is ingesteld als eerbetoon aan Stan Storimans, de cameraman die vorig jaar sneuvelde in GeorgiŽ.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op vrijdag 13 november door de KRO. Te gast waren Charlie Aptroot en Joris Hentenaar. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee