Uitzending
Goedemorgen Nederland - 24-11-2009

24-11-2009

Goedemorgen Nederland

1268 x bekeken | 0 reacties
5
"Vestigingsverbod pedofielen gevaarlijk voor samenleving"
Biedt pedofielen onderdak zodat ze in de gaten gehouden kunnen worden. Zegt Reclassering Nederland. Nu na Eindhoven ook de gemeente Utrechtse Heuvelrug de veroordeelde pedofiel Sytze van der V. een vestigingsverbod heeft opgelegd. Gevaarlijk voor de samenleving. Zegt Sjef van Gennip, directeur Reclassering Nederland.

Angst voor Mexicaanse griep tijdens Hadj
Drie miljoen moslims zijn op dit moment in Mekka voor de grote bedevaart, de Hadj. Een enorme mensenmenigte. En dus zijn de autoriteiten bang voor de verspreiding van de Mexicaanse griep. Hier aan tafel Mustafa Bullut, Imam in opleiding.

Begrafenis en stille tocht op Urk
Emotionele dag op Urk: begrafenis van Dirk Post en een stille tocht. De drie verdachten zitten langer vast. De dood van de scholier is hard aangekomen in het dorp. In de studio Leo Dortland van politie Flevoland.

Prijs voor Nederlands kankeronderzoek
Goed nieuws voor de strijd tegen huidkanker. Moleculair bioloog DaniŽl Peeper krijgt twee miljoen van de KWF-kankerbestrijding voor zijn zoektocht naar het gen dat huidkanker veroorzaakt. Een ziekte die steeds vaker voorkomt.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op dinsdag 24 november door de KRO. Te gast was Sjef van Gennip.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie