Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 12-10-2009

12-10-2009

Goedemorgen Nederland

1189 x bekeken | 0 reacties
5
Nieuwe regelgeving voor gastouders geeft problemen
Grote onrust onder ouders die hun kinderen onderbrengen bij gastouders. Die kunnen vanaf volgend jaar mogelijk hoge rekeningen van de fiscus tegemoet zien, als hun gastouders niet blijken te voldoen aan de nieuwe, strengere regels. Hier aan tafel Gjalt Jellesma van Boink, de belangenvereniging van ouders in de kinderopvang.

Hiddink verloor wedstrijd der wedstrijden
Guus Hiddink verloor zaterdag met zijn Russische nationale elftal de wedstrijd tegen Duitsland. Hierdoor zijn onze oosterburen geplaatst voor het WK. Bondscoach Maradonna won met zijn Argentijnse nationale elftal in een knotsgekke wedstrijd tegen Peru en Dick Advocaat won zijn eerste wedstrijd als bondscoach van de Rode Duivels. Marcel Rozer neemt op deze maandag bondscoaches van all over the world onder de loep.

Overheid betaalt rekeningen veel te laat
Gaf een 31-jarige vrouw opdracht tot de moord op Arzu Erbas, omdat haar man een verhouding had met de crècheleidster? Justitie vermoedt van wel en denkt mogelijk het motief te hebben gevonden voor de moord. In de studio is Michiel Balemans, advocaat van de verdachte vrouw.

Nieuwe single Michael Jackson
‘This is it’, zei hij – en toen overleed de King of Pop. Maar om zes uur vanmorgen Nederlandse tijd was de release van de nieuwste single van Michael Jackson. Dit nummer is ooit opgenomen voor het album Off The Wall en pas geleden herontdekt en bewerkt. Aan de telefoon radio dj van 3FM en groot Michel Jackson fan, Gerard Ekdom.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op maandag 12 oktober door de KRO. Te gast waren Gerard Ekdom, Michael Jackson, Guus Hiddink, Marcel Rözer en Gjalt Jellesma. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee