Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 11-11-2009

11-11-2009

Goedemorgen Nederland

1468 x bekeken | 0 reacties
5
Marcouch toch PvdA lijsttrekker stadsdeel Nieuw-West
Hij leek de gedoodverfde lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West. Achmed Marcouch. De kandidatencommissie was voor, het landelijk bestuur was voor. Maar toen was daar het lokale afdelingsbestuur. En dat zei: we willen een ander, anders stappen we op. Bestuurscrisis in de PvdA. Maar onder druk van partijvoorzitter Lilianne Ploumen kozen ze uiteindelijk toch voor Marchouch. Hoe hard was de hand van Ploumen? Ze is hier.

Nationale Stop de Crisis Dag
Kleine bedrijven gaan massaal failliet. Banken verstrekken geen kredieten meer waardoor het voor ondernemers moeilijk is het hoofd boven water te houden. Duurzaam ondernemer en multimiljonair Henk Keilman wil nu samen met andere ondernemers oplossingen bedenken. Dat is de inzet van de nationale ‘Stop de crisisdag’. Hij is hier, samen met Robert Jan Flick.

Lobby tegen de lobby
Weg met de feestjes en sluikreclame in het Europees Parlement. Er moet een verplicht register komen om het lobbyen in Brussel tegen te gaan. Wil Dennis de Jong, fractievoorzitter van de SP in Europa. En daarom lanceert hij een actie om bedrijven te ontmaskeren die het Europarlement proberen te beïnvloeden.

Biografie Ard Schenk
De eeuwige rivalen Ard Schenk en Kees Verkerk. Bijna karakteriserend op plaats één en twee op het podium. Vandaag ze zijn hier. Vanwege een biografie over het leven van Ard Schenk.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 11 november door de KRO. Te gast waren Ard Schenk, Henk Keilman, Kees Verkerk en Lilianne Ploumen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee