Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 10-11-2009

10-11-2009

Goedemorgen Nederland

844 x bekeken | 0 reacties
5
TBS-Stelsel op de schop
Langer in de cel, later naar de kliniek. Staatssecretaris Nebahat Albayrak scherpt het TBS-stelsel aan. Schrijft ze later vandaag in een brief aan de Tweede Kamer. Mevrouw Albayrak is in de studio en geeft uitleg.

2012
Nog drie jaar en dan vergaat de wereld. Beweren sommigen nog altijd op basis van de Maya-kalender. Hé, dachten ze in Hollywood: daar moet toch een ouderwetse rampenfilm van te maken zijn: 2012. Morgen gaat ie wereldwijd première. Bij ons in de studio filmkenner Robbert Blokland.

Griepvaccin wellicht toch niet veilig
Kinderen vanaf zes maanden en tot en met vier worden vanaf 23 november ingeënt tegen de Mexicaanse griep. Zo maakte de minister van Volksgezondheid gisteren bekend. Jannes Koetsier, huisarts te Hoogeveen, zat zich daar – met een medisch rapport in de hand - aan te ergeren.

Voetbal Academie voor oud-voetballers
Hoe voorkom je als oud-profvoetballer het dreigende zwarte gat? De Voetbal Academie biedt uitkomst. De initiatiefnemers zijn hier. Raymond Verheijen oud-voetballer en Bert van Lingen assistent-bondscoach van het Belgische voetbalelftal.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op dinsdag 10 november door de KRO. Te gast waren Nebahat Albayrak en Robbert Blokland. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie