Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 1-10-2009

1-10-2009

Goedemorgen Nederland

1369 x bekeken | 0 reacties
5
AOW overleg tussen de sociale partners is mislukt
Het overleg tussen de sociale partners over de AOW is mislukt. Geen alternatief voor het verhogen van de AOW naar 67 dus. Minister van FinanciŽn Bos en minister van Sociale Zaken Donner reageerden teleurgesteld, gisteravond. Aan tafel politiek analist Kees Boonman. Aan hem de vraag of het Kabinet nu eigenlijk niet heel erg blij is.

Max en WNL in het bestel
Slecht nieuws voor Llink. Die omroep moet naar alle waarschijnlijkheid het publieke bestel verlaten. Goed nieuws voor WNL en PowNed. Want voor hen is er WEL plaats. Althans als minister Plasterk de adviezen van het Commissariaat voor de Media en de NPO overneemt. Aan de telefoon Fons van Westerloo. Zijn omroep WNL, eerder bekend als Wakker Nederland, mag erbij komen. Ook goed nieuws voor Omroep MAX. Definitieve status, 16 miljoen erbij en veel meer zendtijd. Jan Slagter, de voorzitter van Max, zit bij ons aan tafel.

'DSB moet failliet'
Opmerkelijk oproep van Hypotheekleed. De club die de belangen behartigt van duizenden klanten van DSB die zeggen gedupeerd te zijn door Dirk Scheringa en zijn bank. DSB moet failliet. Hier aan tafel Pieter Lakeman van Hypotheekleed. Meneer Lakeman, waarom moet DSB failliet?

2008 In cartoons
2008 was het jaar van Geert Wilders, Wouter Bos, de opkomst van Obama en de ondergang van ons financiŽle stelsel. Een roerig politiek jaar dat ijzersterke spotprenten heeft opgeleverd. De beste cartoons van 2008 zijn gebundeld in het boek ďPolitiek in Prent.Ē Aan tafel een van de samensteller, Hans IJsselstein Mulder.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op donderdag 1 oktober door de KRO. Te gast waren Fons van Westerloo, Jan Slagter, Kees Boonman en Hans IJsselstein Mulder. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie